Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600g122kcal3.6g22.8g1.8g8.4g
Kananmuna kuoreton 1100g1569kcal137.5g3.3g112.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 180g407kcal28.8g0.9g32.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g4196kcal339.8g54g294g16.8g
Valittu annoskoko1880g2098kcal169.9g27g147g8.4g
Annoskoko puolitettuna940g1049kcal85g13.5g73.5g4.2g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667