Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g720g146kcal4.3g27.4g2.2g10.1g
Kananmuna kuoreton 1320g1883kcal165g4g135.3g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 216g489kcal34.6g1.1g38.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g5036kcal407.8g65g352.8g20.2g
Valittu annoskoko2256g2518kcal203.9g32.5g176.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna1128g1259kcal102g16.3g88.2g5.1g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667