Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g840g171kcal5g31.9g2.5g11.8g
Kananmuna kuoreton 1540g2197kcal192.5g4.6g157.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 252g570kcal40.3g1.3g45.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g5875kcal475.6g75.6g411.6g23.6g
Valittu annoskoko2632g2937kcal237.8g37.8g205.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna1316g1469kcal118.9g18.9g102.9g5.9g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667