Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g90g18kcal0.5g3.4g0.3g1.3g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 27g61kcal4.3g0.1g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana564g630kcal50.8g8g44.2g2.6g
Valittu annoskoko282g315kcal25.4g4g22.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna141g157kcal12.7g2g11.1g0.7g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667