Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g960g195kcal5.8g36.5g2.9g13.4g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 288g652kcal46.1g1.4g51.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6016g6714kcal543.8g86.4g470.2g26.8g
Valittu annoskoko3008g3357kcal271.9g43.2g235.1g13.4g
Annoskoko puolitettuna1504g1679kcal136g21.6g117.6g6.7g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667