Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1080g219kcal6.5g41g3.2g15.1g
Kananmuna kuoreton 1980g2825kcal247.5g5.9g203g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 324g733kcal51.8g1.6g58.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g7553kcal611.6g97g529g30.2g
Valittu annoskoko3384g3777kcal305.8g48.5g264.5g15.1g
Annoskoko puolitettuna1692g1888kcal152.9g24.3g132.3g7.6g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667