Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g120g24kcal0.7g4.6g0.4g1.7g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 36g81kcal5.8g0.2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g839kcal68g11g59g3.4g
Valittu annoskoko376g420kcal34g5.5g29.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna188g210kcal17g2.8g14.8g0.9g
Arvot/100g100g112kcal9g1.5g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667