Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g15g3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 4.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana94g105kcal8.4g1.4g7.2g0.4g
Valittu annoskoko47g52kcal4.2g0.7g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna24g26kcal2.1g0.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g112kcal8.9g1.5g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667