Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g30kcal0.9g5.7g0.4g2.1g
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 45g102kcal7.2g0.2g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana940g1049kcal85g13.4g73.4g4.2g
Valittu annoskoko470g525kcal42.5g6.7g36.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna235g262kcal21.3g3.4g18.4g1.1g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667