Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g180g37kcal1.1g6.8g0.5g2.5g
Kananmuna kuoreton 330g471kcal41.3g1g33.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 54g122kcal8.6g0.3g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g1259kcal102g16.2g88g5g
Valittu annoskoko564g629kcal51g8.1g44g2.5g
Annoskoko puolitettuna282g315kcal25.5g4.1g22g1.3g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667