Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g210g43kcal1.3g8g0.6g2.9g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 63g143kcal10.1g0.3g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1316g1469kcal119g19g102.8g5.8g
Valittu annoskoko658g734kcal59.5g9.5g51.4g2.9g
Annoskoko puolitettuna329g367kcal29.8g4.8g25.7g1.5g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667