Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g240g49kcal1.4g9.1g0.7g3.4g
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 72g163kcal11.5g0.4g13g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1504g1679kcal135.8g21.6g117.6g6.8g
Valittu annoskoko752g839kcal67.9g10.8g58.8g3.4g
Annoskoko puolitettuna376g420kcal34g5.4g29.4g1.7g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667