Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g2400g487kcal14.4g91.2g7.2g33.6g
Kananmuna kuoreton 4400g6277kcal550g13.2g451g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 720g1629kcal115.2g3.6g129.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15040g16785kcal1359.2g216g1175.6g67.2g
Valittu annoskoko7520g8393kcal679.6g108g587.8g33.6g
Annoskoko puolitettuna3760g4196kcal339.8g54g293.9g16.8g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667