Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g270g55kcal1.6g10.3g0.8g3.8g
Kananmuna kuoreton 495g706kcal61.9g1.5g50.7g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 81g183kcal13g0.4g14.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g1888kcal153g24.4g132.2g7.6g
Valittu annoskoko846g944kcal76.5g12.2g66.1g3.8g
Annoskoko puolitettuna423g472kcal38.3g6.1g33.1g1.9g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667