Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g30g6.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 9g20kcal1.4g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana188g210kcal17g2.6g14.6g0.8g
Valittu annoskoko94g105kcal8.5g1.3g7.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna47g53kcal4.3g0.7g3.7g0.2g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667