Uunitomaatit kananmunalla

Tomaateista otetaan "hattu" pois ja kaavitaan sisälmykset pois.

Niin, että niistä tulee "kuppeja" :) . Kananmunia vispataan kulhossa ja lisätään haluamiaan mausteita.

Seos kaadetaan hattujen sisään ja pinnalle laitetaan pala pekonia tai anjovisfilettä.

Paistetaan 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 90g204kcal14.4g0.5g16.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1880g2098kcal170g27.2g147g8.4g
Valittu annoskoko940g1049kcal85g13.6g73.5g4.2g
Annoskoko puolitettuna470g525kcal42.5g6.8g36.8g2.1g
Arvot/100g100g112kcal9g1.4g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=194667