Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 200g225kcal42.3g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)120g33kcal1.6g5.8g0.2g2g
Porkkana 200g66kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Kesäkurpitsa zucchini 120g22kcal0.7g3g0.5g0.8g
Tomaattimurska (Euro shopper)160g48kcal1.6g6.4g0.6g0.3g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen6g11kcal2g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g877kcal101.2g63.8g16.6g20.8g
Valittu annoskoko1128g439kcal50.6g31.9g8.3g10.4g
Annoskoko puolitettuna564g219kcal25.3g16g4.2g5.2g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280