Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 250g281kcal52.9g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Porkkana 250g82kcal1.6g13.9g0.5g6.4g
Lanttu 150g43kcal1.5g6.9g0.5g2.7g
Kesäkurpitsa zucchini 150g27kcal0.8g3.8g0.6g1.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)200g60kcal2g8g0.8g0.4g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen7.5g14kcal2.5g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2820g1096kcal126.6g79.8g21g26.4g
Valittu annoskoko1410g548kcal63.3g39.9g10.5g13.2g
Annoskoko puolitettuna705g274kcal31.7g20g5.3g6.6g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280