Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 301g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 301g338kcal63.5g0g9g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.7g0.4g3.1g
Porkkana 301g98kcal1.9g16.7g0.6g7.7g
Lanttu 180g52kcal1.8g8.3g0.5g3.2g
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Tomaattimurska (Euro shopper)240g72kcal2.4g9.6g1g0.5g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen9g16kcal3g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3384g1315kcal151.8g95.8g25.2g31.6g
Valittu annoskoko1692g657kcal75.9g47.9g12.6g15.8g
Annoskoko puolitettuna846g329kcal38g24g6.3g7.9g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280