Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 351g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 351g394kcal74.1g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)210g57kcal2.7g10.1g0.4g3.6g
Porkkana 351g115kcal2.2g19.5g0.7g8.9g
Lanttu 210g61kcal2.1g9.7g0.6g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 210g38kcal1.2g5.3g0.8g1.5g
Tomaattimurska (Euro shopper)281g84kcal2.8g11.2g1.1g0.6g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen11g19kcal3.5g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3948g1534kcal177.2g111.8g29g36.8g
Valittu annoskoko1974g767kcal88.6g55.9g14.5g18.4g
Annoskoko puolitettuna987g384kcal44.3g28g7.3g9.2g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280