Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 401g450kcal84.7g0g12g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Porkkana 401g131kcal2.5g22.3g0.8g10.2g
Lanttu 240g69kcal2.4g11.1g0.7g4.3g
Kesäkurpitsa zucchini 240g43kcal1.3g6g1g1.7g
Tomaattimurska (Euro shopper)321g96kcal3.2g12.8g1.3g0.6g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen12g22kcal4g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g1754kcal202.4g127.6g33.6g41.8g
Valittu annoskoko2256g877kcal101.2g63.8g16.8g20.9g
Annoskoko puolitettuna1128g438kcal50.6g31.9g8.4g10.5g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280