Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 451g507kcal95.3g0g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)271g73kcal3.5g13g0.5g4.6g
Porkkana 451g147kcal2.8g25.1g0.9g11.5g
Lanttu 271g78kcal2.7g12.4g0.8g4.9g
Kesäkurpitsa zucchini 271g49kcal1.5g6.8g1.1g1.9g
Tomaattimurska (Euro shopper)361g108kcal3.6g14.4g1.4g0.7g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen14g24kcal4.5g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5076g1973kcal227.8g143.6g37.4g47.2g
Valittu annoskoko2538g986kcal113.9g71.8g18.7g23.6g
Annoskoko puolitettuna1269g493kcal57g35.9g9.4g11.8g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280