Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 501g563kcal105.8g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Porkkana 501g164kcal3.1g27.8g1g12.8g
Lanttu 301g87kcal3g13.8g0.9g5.4g
Kesäkurpitsa zucchini 301g54kcal1.7g7.5g1.2g2.1g
Tomaattimurska (Euro shopper)401g120kcal4g16g1.6g0.8g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen15g27kcal5g0.2g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g2192kcal253g159.4g41.8g52.4g
Valittu annoskoko2820g1096kcal126.5g79.7g20.9g26.2g
Annoskoko puolitettuna1410g548kcal63.3g39.9g10.5g13.1g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280