Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 1000g1124kcal211.3g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)600g162kcal7.8g28.8g1.2g10.2g
Porkkana 1000g327kcal6.2g55.6g2g25.5g
Lanttu 600g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Kesäkurpitsa zucchini 600g108kcal3.4g15g2.4g4.2g
Tomaattimurska (Euro shopper)800g240kcal8g32g3.2g1.6g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen30g54kcal9.9g0.3g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11260g4376kcal505.2g318.6g83.6g104.6g
Valittu annoskoko5630g2188kcal252.6g159.3g41.8g52.3g
Annoskoko puolitettuna2815g1094kcal126.3g79.7g20.9g26.2g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280