Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 100g113kcal21.2g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)60g16kcal0.8g2.9g0.1g1g
Porkkana 100g33kcal0.6g5.6g0.2g2.6g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 60g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Tomaattimurska (Euro shopper)80g24kcal0.8g3.2g0.3g0.2g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen3g5.4kcal1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1128g438kcal50.6g32g8.2g10.6g
Valittu annoskoko564g219kcal25.3g16g4.1g5.3g
Annoskoko puolitettuna282g110kcal12.7g8g2.1g2.7g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280