Hirvenlihapata

Ruskista liha, laita veteen kiehumaan.

Lisäile sipuli, tomaattimurska, lihaliemi ja suola.

Anna kiehua reilu tunti, lisää porkkana, lanttu ja rosmariini(kuivattu n.20g).

Anna jälleen kiehua hiljalleen noin tunti, lisää kesäkurpitsa ja hauduta muutama minuutti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Zartza1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 150g169kcal31.8g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Porkkana 150g49kcal0.9g8.4g0.3g3.8g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Kesäkurpitsa zucchini 90g16kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Tomaattimurska (Euro shopper)120g36kcal1.2g4.8g0.5g0.2g
Lihaliemijauhe, 1 rkl, vähäsuol., tumma, Saarioinen4.5g8.1kcal1.5g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1692g658kcal76g47.8g12.8g15.4g
Valittu annoskoko846g329kcal38g23.9g6.4g7.7g
Annoskoko puolitettuna423g164kcal19g12g3.2g3.9g
Arvot/100g100g39kcal4.5g2.8g0.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195280