Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty740g548kcal14.1g114g1.5g7.4g
Kurpitsa 290g46kcal2.2g5.8g0.3g5.8g
Sipuli 132g40kcal1.6g6.3g0.3g2.2g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g30g138kcal0.1g0.1g15.3g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g2g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g280g57kcal1.7g10.6g0.8g3.9g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr300g300kcal36g7.8g14.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3548g2258kcal111.4g289.4g65.2g38.8g
Valittu annoskoko1774g1129kcal55.7g144.7g32.6g19.4g
Annoskoko puolitettuna887g565kcal27.9g72.4g16.3g9.7g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633