Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty1110g821kcal21.1g170.9g2.2g11.1g
Kurpitsa 435g69kcal3.3g8.7g0.4g8.7g
Sipuli 198g60kcal2.5g9.5g0.4g3.4g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g45g207kcal0.2g0.2g22.9g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g3g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g420g85kcal2.5g16g1.3g5.9g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr450g450kcal54g11.7g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5322g3387kcal167.2g434.2g97.6g58.4g
Valittu annoskoko2661g1693kcal83.6g217.1g48.8g29.2g
Annoskoko puolitettuna1331g847kcal41.8g108.6g24.4g14.6g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633