Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty1480g1095kcal28.1g227.9g3g14.8g
Kurpitsa 580g92kcal4.3g11.6g0.6g11.6g
Sipuli 264g80kcal3.3g12.7g0.5g4.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g60g276kcal0.3g0.3g30.6g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g4g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.4g1.1kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g560g114kcal3.4g21.3g1.7g7.8g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr600g600kcal72g15.6g28.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7096g4516kcal222.8g579g130.4g77.6g
Valittu annoskoko3548g2258kcal111.4g289.5g65.2g38.8g
Annoskoko puolitettuna1774g1129kcal55.7g144.8g32.6g19.4g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633