Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty185g137kcal3.5g28.5g0.4g1.9g
Kurpitsa 73g12kcal0.5g1.5g0.1g1.5g
Sipuli 33g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g7.5g35kcal0g0g3.8g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g0.5g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g70g14kcal0.4g2.7g0.2g1g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr75g75kcal9g2g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana887g564kcal27.6g72.6g16.4g10g
Valittu annoskoko444g282kcal13.8g36.3g8.2g5g
Annoskoko puolitettuna222g141kcal6.9g18.2g4.1g2.5g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633