Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty1850g1369kcal35.1g284.9g3.7g18.5g
Kurpitsa 725g115kcal5.4g14.5g0.7g14.5g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g75g345kcal0.4g0.4g38.2g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g5g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.5g1.4kcal0g0.1g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g700g142kcal4.2g26.6g2.1g9.8g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr750g750kcal90g19.5g36g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8870g5644kcal278.4g723.6g162.8g97.2g
Valittu annoskoko4435g2822kcal139.2g361.8g81.4g48.6g
Annoskoko puolitettuna2218g1411kcal69.6g180.9g40.7g24.3g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633