Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty2220g1643kcal42.2g341.8g4.4g22.2g
Kurpitsa 870g138kcal6.5g17.4g0.9g17.4g
Sipuli 396g120kcal4.9g19g0.8g6.7g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g90g414kcal0.4g0.4g45.9g0g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g6g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g840g171kcal5g31.9g2.5g11.8g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr900g900kcal108g23.4g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10644g6773kcal334.2g868.2g195.4g116.6g
Valittu annoskoko5322g3387kcal167.1g434.1g97.7g58.3g
Annoskoko puolitettuna2661g1693kcal83.6g217.1g48.9g29.2g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633