Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty2590g1916kcal49.2g398.8g5.2g25.9g
Kurpitsa 1015g161kcal7.6g20.3g1g20.3g
Sipuli 462g140kcal5.8g22.2g0.9g7.9g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g105g483kcal0.5g0.5g53.5g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g7g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.7g2kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g980g199kcal5.9g37.2g2.9g13.7g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr1050g1050kcal126g27.3g50.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12418g7902kcal390.2g1013g228g136.4g
Valittu annoskoko6209g3951kcal195.1g506.5g114g68.2g
Annoskoko puolitettuna3105g1976kcal97.6g253.3g57g34.1g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633