Kurpitsapyttipata

Paista/hauduta pilkottu sipuli (1 kpl) ja kurpitsa rasvassa pehmeiksi (n. 10-15 min.).

Lisää yksi pilkottu tomaatti ja timjami.

Kun tomaatti pehmenee, lisää noin 7 pilkottua, keitettyä peruna ja kalkkunanakit.

Ruskista.

Lisää muut mausteet (joita voi vaihdella maun mukaan).

Koristele viinisuolaheinällä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 887 grammaa

Jellonaattor
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty3330g2464kcal63.3g512.8g6.7g33.3g
Kurpitsa 1305g207kcal9.8g26.1g1.3g26.1g
Sipuli 594g180kcal7.4g28.5g1.2g10.1g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g135g621kcal0.7g0.7g68.8g0.1g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g9g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1260g256kcal7.6g47.9g3.8g17.6g
Kalkkunanakki, atria, 1 kpl/30 gr1350g1350kcal162g35.1g64.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15966g10160kcal501.8g1302.6g293.4g175g
Valittu annoskoko7983g5080kcal250.9g651.3g146.7g87.5g
Annoskoko puolitettuna3992g2540kcal125.5g325.7g73.4g43.8g
Arvot/100g100g64kcal3.1g8.2g1.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=195633