Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Broilerifilee, marinoimaton175g187kcal40.4g0g2.6g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g100g28kcal0.6g5.9g0.2g2.5g
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.1g0.9g
Juuriselleri 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.4g
Palsternakka 13g8kcal0.1g1.5g0.1g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka10g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 20g4.6kcal0.4g0.5g0g0.4g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka125g44kcal3.5g5.9g1.2g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g5g10kcal0.3g1.3g0.5g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5g14kcal0.4g0.9g1g0g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)50g175kcal6.4g34.8g0.9g1.6g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2345g1027kcal106g107.8g18.2g13.8g
Valittu annoskoko1173g513kcal53g53.9g9.1g6.9g
Annoskoko puolitettuna586g257kcal26.5g27g4.6g3.5g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095