Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 3g27kcal0g0g3g0g
Broilerifilee, marinoimaton210g225kcal48.5g0g3.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g120g34kcal0.7g7.1g0.2g3g
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Juuriselleri 15g4.7kcal0.2g0.7g0g0.5g
Palsternakka 15g10kcal0.1g1.8g0.1g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka12g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 24g5.5kcal0.4g0.6g0g0.5g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka150g53kcal4.2g7g1.5g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g6g12kcal0.3g1.5g0.6g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g6g17kcal0.5g1g1.1g0g
Vesi720g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)60g210kcal7.7g41.8g1.1g1.9g
Persilja 6g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2814g1232kcal126.8g129g21.8g16.6g
Valittu annoskoko1407g616kcal63.4g64.5g10.9g8.3g
Annoskoko puolitettuna704g308kcal31.7g32.3g5.5g4.2g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095