Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 4g35kcal0g0g4g0g
Broilerifilee, marinoimaton280g300kcal64.7g0g4.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g160g45kcal1g9.5g0.3g4g
Lanttu 80g23kcal0.8g3.7g0.2g1.4g
Juuriselleri 20g6.3kcal0.3g0.9g0g0.6g
Palsternakka 20g13kcal0.1g2.4g0.1g0.9g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka16g1.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Purjosipuli 32g7.3kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka200g70kcal5.6g9.4g2g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g8g16kcal0.4g2g0.8g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g8g22kcal0.7g1.4g1.5g0g
Vesi960g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)80g280kcal10.2g55.8g1.5g2.6g
Persilja 8g2.2kcal0.1g0.1g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3752g1643kcal169.4g172.4g29.4g22g
Valittu annoskoko1876g822kcal84.7g86.2g14.7g11g
Annoskoko puolitettuna938g411kcal42.4g43.1g7.4g5.5g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095