Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Broilerifilee, marinoimaton420g449kcal97g0g6.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Juuriselleri 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.9g
Palsternakka 30g19kcal0.2g3.5g0.1g1.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka24g2.6kcal0.3g0.3g0g0.2g
Purjosipuli 48g11kcal0.9g1.2g0.1g1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka300g105kcal8.4g14.1g3g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g12g24kcal0.6g3g1.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g12g34kcal1g2g2.3g0g
Vesi1440g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)120g420kcal15.4g83.6g2.3g3.8g
Persilja 12g3.3kcal0.2g0.1g0g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5628g2465kcal254g258g44.6g33g
Valittu annoskoko2814g1232kcal127g129g22.3g16.5g
Annoskoko puolitettuna1407g616kcal63.5g64.5g11.2g8.3g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095