Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Broilerifilee, marinoimaton490g524kcal113.2g0g7.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.7g0.6g7g
Lanttu 140g40kcal1.4g6.4g0.4g2.5g
Juuriselleri 35g11kcal0.4g1.6g0.1g1.1g
Palsternakka 35g22kcal0.2g4.1g0.1g1.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka28g3.1kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.3g0.1g1.2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka350g123kcal9.8g16.4g3.5g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g14g28kcal0.7g3.5g1.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g14g39kcal1.2g2.4g2.7g0g
Vesi1680g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)140g490kcal17.9g97.6g2.7g4.5g
Persilja 14g3.8kcal0.2g0.2g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6566g2875kcal296g301g52g38.6g
Valittu annoskoko3283g1438kcal148g150.5g26g19.3g
Annoskoko puolitettuna1642g719kcal74g75.3g13g9.7g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095