Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 8g71kcal0g0g8g0g
Broilerifilee, marinoimaton560g599kcal129.4g0g8.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g320g90kcal1.9g19g0.6g8g
Lanttu 160g46kcal1.6g7.4g0.5g2.9g
Juuriselleri 40g13kcal0.5g1.8g0.1g1.2g
Palsternakka 40g25kcal0.2g4.7g0.2g1.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka32g3.5kcal0.4g0.4g0.1g0.3g
Purjosipuli 64g15kcal1.2g1.5g0.1g1.3g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka400g140kcal11.2g18.8g4g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g16g32kcal0.8g4g1.6g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g16g45kcal1.4g2.7g3g0g
Vesi1920g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)160g560kcal20.5g111.5g3g5.1g
Persilja 16g4.4kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7504g3286kcal338.6g344g59.2g43.8g
Valittu annoskoko3752g1643kcal169.3g172g29.6g21.9g
Annoskoko puolitettuna1876g822kcal84.7g86g14.8g11g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095