Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Broilerifilee, marinoimaton70g75kcal16.2g0g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g40g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Lanttu 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Juuriselleri 5g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Palsternakka 5g3.2kcal0g0.6g0g0.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka4g0.4kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka50g18kcal1.4g2.3g0.5g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g2g4kcal0.1g0.5g0.2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g2g5.6kcal0.2g0.3g0.4g0g
Vesi240g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)20g70kcal2.6g13.9g0.4g0.6g
Persilja 2g0.5kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana938g411kcal42.2g42.6g7.4g5.6g
Valittu annoskoko469g205kcal21.1g21.3g3.7g2.8g
Annoskoko puolitettuna235g103kcal10.6g10.7g1.9g1.4g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.5g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095