Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Broilerifilee, marinoimaton700g749kcal161.7g0g10.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g400g112kcal2.4g23.8g0.8g10g
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Juuriselleri 50g16kcal0.6g2.3g0.1g1.6g
Palsternakka 50g32kcal0.3g5.9g0.2g2.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka40g4.4kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Purjosipuli 80g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka500g175kcal14g23.5g5g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g20g40kcal1g5g2g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g20g56kcal1.7g3.4g3.8g0g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)200g700kcal25.6g139.4g3.8g6.4g
Persilja 20g5.5kcal0.3g0.2g0g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9380g4108kcal422.8g430g74.2g55.2g
Valittu annoskoko4690g2054kcal211.4g215g37.1g27.6g
Annoskoko puolitettuna2345g1027kcal105.7g107.5g18.6g13.8g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095