Broilerikeitto

Kuutioi kaikki juurekset.

Laita ne ja molemmat liemikuutiot kiehumaan veteen, keitä 5-10min.

Sillä aikaa pilko broilerit, laita pinnoitetulle pannulle 1tl rypsiöljyä, ruskista broilerin palat, mausta broilerit kypsinä, mausteita maun mukaan; currya, mustapippuria, paprikaa, suolaa, chiliä..

Lisää keittoon pakastevihannekset ja makaronit.

Keitä n 5 min., lisää broilerit ja keitä hilajaa vielä n 10-15min.

lopuksi pinnalle tuoretta persiljaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 469 grammaa

Tj5
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2g18kcal0g0g2g0g
Broilerifilee, marinoimaton140g150kcal32.3g0g2.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Lanttu 40g12kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Juuriselleri 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.3g
Palsternakka 10g6.4kcal0.1g1.2g0g0.5g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka8g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 16g3.7kcal0.3g0.4g0g0.3g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka100g35kcal2.8g4.7g1g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g4g8kcal0.2g1g0.4g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g4g11kcal0.3g0.7g0.8g0g
Vesi480g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)40g140kcal5.1g27.9g0.8g1.3g
Persilja 4g1.1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1876g822kcal84.6g86.2g14.8g11g
Valittu annoskoko938g411kcal42.3g43.1g7.4g5.5g
Annoskoko puolitettuna469g205kcal21.2g21.6g3.7g2.8g
Arvot/100g100g44kcal4.5g4.6g0.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197095