Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)125g391kcal15g78.7g1.9g13.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 625g803kcal129.7g0g31.2g0g
Paprika punainen 125g37kcal1.2g5.6g0.5g2.4g
Sipuli 125g38kcal1.6g6g0.2g2.1g
Valkosipuli 13g14kcal1g2.1g0.1g0.3g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)63g100kcal5g2.5g8.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.5g10kcal0.3g0.2g0.8g0g
Tomaattipyree, Pirkka13g10kcal0.4g2.4g0.1g0.1g
Chili paprika punainen6.2g2.5kcal0.1g0.6g0g0g
Arla Apetina Feta 3%38g41kcal6.7g0.7g1.1g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g25g72kcal12.5g8.5g0.2g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Tomaatti 312g71kcal1.7g10.8g0.9g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2970g3400kcal350.4g236.2g115.2g46g
Valittu annoskoko1485g1700kcal175.2g118.1g57.6g23g
Annoskoko puolitettuna743g850kcal87.6g59.1g28.8g11.5g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550