Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)150g469kcal18g94.5g2.2g16.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 750g964kcal155.6g0g37.5g0g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.7g0.6g2.8g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Valkosipuli 16g17kcal1.2g2.6g0.1g0.3g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)75g120kcal6g3g9.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.2g12kcal0.4g0.3g1g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.8g0.1g0.1g
Chili paprika punainen7.5g3kcal0.1g0.7g0g0g
Arla Apetina Feta 3%45g50kcal8.1g0.9g1.3g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g30g86kcal15g10.2g0.3g0g
Oliiviöljy 15g133kcal0g0g15g0g
Tomaatti 375g85kcal2.1g12.9g1.1g5.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3564g4080kcal420.6g283.6g138.4g54.8g
Valittu annoskoko1782g2040kcal210.3g141.8g69.2g27.4g
Annoskoko puolitettuna891g1020kcal105.2g70.9g34.6g13.7g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550