Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)200g626kcal24g126g3g22g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1000g1285kcal207.4g0g50g0g
Paprika punainen 200g59kcal1.9g9g0.8g3.8g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 21g23kcal1.7g3.4g0.1g0.4g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)100g160kcal8g4g13g0g
Lihaliemikuutio Maggi5.6g16kcal0.5g0.4g1.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g16kcal0.7g3.8g0.2g0.2g
Chili paprika punainen10g4kcal0.2g0.9g0g0g
Arla Apetina Feta 3%60g66kcal10.8g1.2g1.8g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g40g115kcal20g13.6g0.4g0g
Oliiviöljy 20g177kcal0g0g20g0g
Tomaatti 500g114kcal2.8g17.2g1.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g5439kcal561g378.2g185g73.6g
Valittu annoskoko2376g2720kcal280.5g189.1g92.5g36.8g
Annoskoko puolitettuna1188g1360kcal140.3g94.6g46.3g18.4g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550