Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)225g704kcal27g141.7g3.4g24.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1125g1446kcal233.4g0g56.2g0g
Paprika punainen 225g66kcal2.1g10.1g0.9g4.3g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.8g0.1g0.5g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)113g180kcal9g4.5g14.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.3g18kcal0.6g0.4g1.4g0g
Tomaattipyree, Pirkka23g18kcal0.8g4.3g0.2g0.2g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%68g74kcal12.1g1.3g2g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g45g129kcal22.5g15.3g0.4g0g
Oliiviöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Tomaatti 562g128kcal3.1g19.4g1.7g7.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5346g6119kcal631g425.2g207.6g82.8g
Valittu annoskoko2673g3060kcal315.5g212.6g103.8g41.4g
Annoskoko puolitettuna1337g1530kcal157.8g106.3g51.9g20.7g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550