Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)25g78kcal3g15.7g0.4g2.7g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 125g161kcal25.9g0g6.2g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 2.6g2.8kcal0.2g0.4g0g0.1g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)13g20kcal1g0.5g1.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.7g2kcal0.1g0g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Chili paprika punainen1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%7.5g8.2kcal1.3g0.1g0.2g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g5g14kcal2.5g1.7g0g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Tomaatti 63g14kcal0.3g2.2g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana594g680kcal69.8g47g22.8g9.2g
Valittu annoskoko297g340kcal34.9g23.5g11.4g4.6g
Annoskoko puolitettuna149g170kcal17.5g11.8g5.7g2.3g
Arvot/100g100g114kcal11.8g7.9g3.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550