Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)250g782kcal30g157.5g3.7g27.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 1250g1606kcal259.3g0g62.5g0g
Paprika punainen 250g73kcal2.3g11.2g1g4.7g
Sipuli 250g76kcal3.1g12g0.5g4.2g
Valkosipuli 26g28kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)125g200kcal10g5g16.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi7g20kcal0.6g0.5g1.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka25g21kcal0.8g4.7g0.2g0.2g
Chili paprika punainen13g5kcal0.2g1.1g0g0g
Arla Apetina Feta 3%75g83kcal13.5g1.5g2.2g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g50g143kcal25g17g0.5g0g
Oliiviöljy 25g221kcal0g0g25g0g
Tomaatti 625g142kcal3.5g21.6g1.9g8.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5940g6799kcal700.8g472.8g231g91.8g
Valittu annoskoko2970g3400kcal350.4g236.4g115.5g45.9g
Annoskoko puolitettuna1485g1700kcal175.2g118.2g57.8g23g
Arvot/100g100g115kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550