Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)50g157kcal6g31.5g0.7g5.5g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 250g321kcal51.9g0g12.5g0g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.8g
Valkosipuli 5.3g5.7kcal0.4g0.9g0g0.1g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)25g40kcal2g1g3.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.4g3.9kcal0.1g0.1g0.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka5g4.1kcal0.2g1g0.1g0.1g
Chili paprika punainen2.5g1kcal0.1g0.2g0g0g
Arla Apetina Feta 3%15g17kcal2.7g0.3g0.4g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g10g29kcal5g3.4g0.1g0g
Oliiviöljy 5g44kcal0g0g5g0g
Tomaatti 125g29kcal0.7g4.3g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1188g1360kcal140.4g94.6g46g18.4g
Valittu annoskoko594g680kcal70.2g47.3g23g9.2g
Annoskoko puolitettuna297g340kcal35.1g23.7g11.5g4.6g
Arvot/100g100g114kcal11.8g8g3.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197550